O meni

 

Medicinski fakultet u Beogradu sam završila 2009. godine, a potom i specijalizaciju iz oblasti pedijatrije na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Beogradu. Svoje stručno usavršavanje dopunila sam i edukacijom „Ultrazvuk u pedijatrijskoj radiologiji“. Osim iz oblasti pedijatrije, iza sebe imam i iskustvo rada u oblasti opšte i urgentne medicine.

Medicina me je oduvek zanimala, još od malih nogu takoreći, i nije bilo sumnje da će to postati moje profesionalno opredeljenje. Još tokom svojih studentskih godina shvatila sam da me najviše ispunjava rad sa decom.

Pedijatriju smatram jednom najhumanijih grana medicine jer neguje zdravlje od samog početka, upravo kada je ono najosetljivije i najbitnije. Nema ništa plemenitije nego pružiti jednom detetu zdravo i srećno detinjstvo koje je sigurno preduslov za budući zdrav život.

Postavši supruga i majka dve lepe devojčice mi je u mnogome pomoglo da sagledam ono čime se bavim i iz perspektive roditelja. Neko ko je i sam roditelj će bolje razumeti brigu i zabrinutost drugog roditelja za zdravlje svoga deteta. Moja želja i cilj jesu da ponudim znanje svakome ko želi da nauči nešto više o zdravom odrastanju svojih mališana.