fbpx

USLOVI KORIŠĆENJA

OPŠTI USLOVI

Pristupanjem sajtu prihvatate dole navedene uslove.

Ovim uslovima korišćenja uređuju se opšti uslovi poslovanja odnosno Vaš pristup i korišćenje web sajta www.ovotaris.com (u daljem tekstu „sajt“) podleže sledećim uslovima korišćenja kao i svim važećim zakonima. Ako se sa njima ne slažete ili ih ne prihvatate u potpunosti, molimo Vas da napustite sajt.

UGOVORNI ODNOS

Registracijom za korišćenje sajta, odnosno popunjavanjem formulara, radi kupoprodaje, kao i pristupom sajtu u informativne i edukativne svrhe (gde je primenjivo), pristajete na ove Uslove korišćenja i na taj način sa pružaocem usluge informacionog društva zaključujete ugovor po pristupu.

Cena i opis proizvoda, kao i ostali elementi ugovora o kupoprodaji, dati su u nastavku ovih uslova korišćenja kao i na samom sajtu.

Način zaključenja ugovora o kupoprodaji na daljini dat je u nastavku teksta.

SADRŽAJ SAJTA

Internet prodavnica, odnosno sajt kao i njegov celokupan sadržaj vlasništvo su kompanije Ovotaris d.o.o. (u daljem tekstu „Firma“), Pančevo, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je naznačeno drugačije. Sajt je namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda korisnicima. Korisnik je osoba, odnosno kupac na sajtu. Kada posetite sajt i prilikom svake vaše kupovine važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koje ćemo vam detaljnije predstaviti u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja strogo je zabranjena.

Upotreba sajta www.ovotaris.com dozvoljava korišćenje sajta na sledeći način:

Sajt u pojedinim delovima poziva korisnike da prilikom naručivanja proizvoda putem istog dostave svoje lične podatke („dostavljeni sadržaj“).

Sajt može sadržati razne akcije u kojima Ovotaris d.o.o. poziva korisnike da prilikom naručivanja proizvoda putem istog dostave svoje lične podatke („dostavljeni sadržaj“). Svaki dostavljeni sadržaj mora biti u skladu sa važećim pravilima akcije.

Prilikom korišćenja sajta ponašajte se u skladu sa važećim zakonima i propisima. Sadržaj sajta se ne sme distribuirati, modifikovati, prikazivati-reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima bez pismene saglasnosti kompanije Ovotaris d.o.o.

Zabranjeno je putem sajta slati/dostavljati materijal kojim se vrši kleveta, povređuju prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, prost, ili na bilo koji način podstiče na krivično delo, protivzakonito delovanje ili ono koje poziva na građansku odgovornost. Firma zadržava pravo da ovakav materijal ukloni sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.

Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe.

Zabranjeno je svako korišćenja sajta radi prodaje proizvoda ili preporučivanja usluga korisnika ili trećih lica.

Zabranjeno je postavljanje ili transmisija virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

DOSTAVLJENI SADRŽAJ

Zabranjeno je postavljanje ili transmisija virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

Za sve sadržaje koje dostavite saglasni ste da:

Ovotaris d.o.o. ima pravo da (ali ne i obavezu) proceni sadržaj pre nego što ga postavi na sajt ili iskoristi interno u svom poslovanju.

Može učiniti sve ili nešto od navedenog:

– da nadgleda dostavljene sadržaje;

– da dozvoli, izmeni ili odbije da ih postavi;

– da nadgleda, filtrira i briše dostavljene poruke (blokira ili izmeni štetne ili neprikladne sadržaje);

– učini dostupnim dostavljeni sadržaj trećem licu radi održavanja sajta, zaštite Firme ili usklađivanja sa pravnim normama;

Firma Ovotaris d.o.o. kao i kompanije sa kojima je povezana nemaju kontrolu nad niti će biti odgovorne za eventualnu štetu ili zloupotrebu nastalu od strane trećeg lica.

Ukoliko odlučite da bilo koje podatke objavite postavljanjem na naš sajt, to činite isključivo na sopstvenu odgovornost.

PRIVATNOST

Svi Vaši lični podaci (ime, prezime, adresa, br. telefona, e-mail adresa) Ovotaris d.o.o. će upotrebiti u skladu sa zaštitom ličnih podataka. Za sve ostale sadržaje koje objavite preko sajta u vidu predloga, komentara i sl. smatraće se da nisu poverljivi i neće podleći zaštiti. Vaša je odgovornost za tačnost objavljenih podataka, a ukoliko su informacije koje pružate netačne, neprecizne ili nepotpune, prihvatate da Vas udaljimo sa sajta.

Ovde možete pogledati našu Politiku privatnosti.

LINKOVI SAJTOVA TREĆIH LICA

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, i Ovotaris d.o.o. ne kontroliše, niti je odgovoran za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi:

– Imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj;

– Nisu bezbedni, sadrže viruse ili druge štetne materijale;

– Sadrže klevete, vređaju;

– Povređuju pravo intelektualne svojine.

SPREČAVANJE PRISTUPA

Saglasni ste da firma Ovotaris d.o.o. po svom sopstvenom nahođenju, može obustaviti Vaš pristup ili korišćenje ovog sajta, u bilo koje vreme i iz bilo kog razloga, bez prethodnog upozorenja. Takođe, saglasni ste da ni firma Ovotaris d.o.o. ni preduzeća sa kojima je povezana, neće biti odgovorni Vama ni bilo kom trećem licu zbog obustavljanja Vašeg pristupa ovom sajtu, ili bilo kojim informacijama ili datotekama, niti će se od njih tražiti da takve informacije ili datoteke Vama učine dostupnim nakon bilo kog takvog obustavljanja.

PROMENA USLOVA KORIŠĆENJA

Ovotaris d.o.o. može bilo kada, bez prethodne najave, izmeniti ili dopuniti uslove korišćenja sajta ažuriranjem ove izjave. Ovakve izmene su za Vas obavezujuće, pa je preporučljivo periodično posetiti ovu stranu i informisati se o njima. Daljim korišćenjem bilo kojih usluga sajta, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

PROMENE SAJTA

Ovotaris d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost sajta određenim licima ili geografskom području. Korišćenjem sajta saglasni ste da ni naša firma, kao ni kompanije s njom u vezi, nisu odgovorne za bilo kakve izmene i Vaš nastavak korišćenja značiće da promene prihvatate.

TAČNOST PODATAKA

Ovotaris d.o.o. nastoji da podatke/informacije objavljene na Internet prezentaciji održava tačnim i ažurnim – ali ne daje nikakve garancije niti obećanja da takve zaista i jesu, niti snosi bilo kakvu odgovornost niti posledice, direktne ili indirektne, proistekle iz predpostavke korisnika informacija/podataka sa Internet prezentacije Ovotaris d.o.o. da jesu. U slučaju da primetite neku nepravilnost molimo vas da nas o tome obavestite, putem kontakt forme na sajtu ili telefonom.

OPIS PROIZVODA

Proizvodi na sajtu su originalne robne marke. Svi proizvodi se nabavljaju direktno od proizvođača ili od jedinih ovlašćenih distributera koji se snabdevaju neposredno od proizvođača.

Ovotaris d.o.o. nastoji da sve proizvode na sajtu opiše što je tačnije moguće. Proizvodi su predstavljeni po brendovima i kategorijama. Proizvodi su predstavljeni tekstom i prikazani fotografijom. Fotografija proizvoda koji predstavlja grupu Vam može poslužiti kao osnovna informacija o izgledu proizvoda. Napominjemo da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda.

CENE PROIZVODA

Sve cene prikazane na našem sajtu su iskazane u valutama onih zemalja u kojoj se nalazi krajnji kupac, bez troškova transporta. Obavezujemo se da vam proizvod isporučimo po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde vaše narudžbine i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost vaše kupovine.

Zavisno od konačne vrednosti vaše narudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu ili dodatno obračunati. Za više informacija o troškovima transporta, molimo vas pogledajte odeljak Troškovi transporta.

TROŠKOVI TRANSPORTA

Proizvod odnosno preparat vam stiže kurirskom službom,u roku od jednog do dva radna dana. Prilikom preuzimanja plaćate otkup + poštarina koja je za Srbiju od 375 din do 425 din, Crnu Goru 3,5e. i za BiH 9KM, . Kurir će vas kontaktirati putem mobilnog telefona neposredno pre isporuke.

PAKOVANJE PROIZVODA

Proizvode koje naručite putem sajta upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje).

NAČIN PREUZIMANJA

Robu koju ste naručili putem sajta možete preuzeti na sledeće načine:

Na registrovanoj adresi, roba se isporučuje posredstvom kurirske službe na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu;

Na drugoj adresi, ukoliko želite da se naručena roba isporuči na drugu adresu od one koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije, možete to naglastiti prilikom kreiranja narudžbine.

VAŽNA NAPOMENA! Preporučujemo vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih proizvoda. Ukoliko primetite nepravilnosti na samom proizvodu, dostavljeni proizvod vratite po kuriru.

Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

REKLAMACIJA I POVRAT ROBE

Naše dugogodišnje uspešno poslovanje pokazatelj je, između ostalog, posebnog odnosa koji smo izgradili sa svojim potrošačima. Osnovni nam je cilj da sa vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo vam usluge u svemu prema vašim željama i potrebama. Kupac koji je u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj. Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.

Gаrantujemo povraćaj novca ili zamenu proizvoda, ukoliko se proizvod isporuči na bilo којi način oštećen, као i u slučaju da smo vаm poslali proizvod којi nistе naručili. Reklamacije prihvatamo u roku od 24 časa od dana prijema pošiljke. U slučaju reklamacije kupac je dužan da pošiljku vrati trgovcu o svom trošku. Povraćaj novca/zamena vrši se po prijemu vraćenog proizvoda i nakon odobravanja reklamacije. Zа sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona (+381) 061 68 588 03, na e-mail: ovotaris@gmail.com ili putem kontakt forme na sajtu. Proveru kvaliteta poručenih proizvoda vršimo pre isporuke, а rok trajanja је istaknut na proizvodima ili na deklaracijama proizvoda.

Ovde možete preuzeti Zahtev za reklamaciju.

Za detaljne informacije, ispod pročitajte pravilnik o uslovima i načinu rešavanja reklamacija potrošača.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Ovotaris d.o.o. će povraćaj vrši onom metodom plaćanja koji je najpovoljniji za firmu a u dogovoru sa kupcem, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun kupca.

ODUSTANAK

Nakon isporuke pošiljke, zadržavate pravo da u roku od 14 dana od dana zakljućenja ugovora o prodaji na daljini, odnosno pružanja usluga prodavca, odustane od zaključenja ugovora, odnosno da vratite robu, bez navodjena razloga i troškova.

Ovo pravo možete ostvariti popunjavanjem obrasca koji se nalazi na sajtu.

POVRAT ROBE (ODGOVORNOST PRODAVCA ZA NESAOBRAZNOST ROBE)

Ukoliko nakon preuzimanja pošiljke:

– Ustanovite da vam je greškom putem sajta dostavljen proizvod koji niste naručili;

– Ustanovite da vam je greškom putem sajta pored proizvoda koji ste naručili, dostavljen i fakturisan i proizvod koji niste naručili ili ukoliko ste se iz nekog razloga predomislili i odustali od kupovine.

Imate pravo da vratite sporne proizvode, a mi ćemo vam vratiti vaš novac ili proizvod zameniti za drugi proizvod, po vašoj želji.

Uslovi pod kojima ćemo vam omogućiti povrat na ovaj način su sledeći:

– Roba koju nam vraćate mora biti neotpakovana i nekorišćena;

– Od dana kada vam je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane);

– Popunili ste i poslali nam putem kontakt forme Izjavu o odustanku od kupovine na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija;

– Ovotaris d.o.o. je potvrdio prijem, odnosno Izjavu o odustanku od kupovine na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija;

– Upakovali ste proizvod pre transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njegovog oštećenja tokom transporta;

– Uz proizvod ste priložili sva dokumenta koja su vam predata prilikom isporuke (gotovinski račun, otpremnica i sl);

– Ovotaris d.o.o. je potvrdio prijem pošiljke koja ispunjava uslov za povrat novca;

– U roku od 14 dana od prijema urednog artikla Ovotaris d.o.o. će vam vratiti plaćeni iznos uplatom na račun koji ste naveli u Izjavu o odustanku od kupovine na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija.

VAŽNE NAPOMENE!

Ovotaris d.o.o. nije odgovoran za oštećenja koja nastanu zbog toga što artikle koje želite da vratite niste na odgovarajući način upakovali pre transporta. Moguće je da će nam proizvod usled toga biti dostavljen kao oštećen i nećete moći da ostvarite svoje pravo na jednostrani raskid i povrat novca. Molimo vas da zato na adekvatan način upakujete proizvode koje želite da vratite.

U skladu sa zakonskim normama, dužni ste da snosite troškove povrata.

ZAKON I NADLEŽNOSTI

Uslovi korišćenja i upotreba ovog sajta podleže zakonima Republike Srbije, i u slučaju spora nadležni su sudovi u Beogradu uz primenu prava Republike Srbije. Ukoliko ste stanovnik druge zemlje, Uslovi korišćenja i Vaše korišćenje sajta podleže zakonima Vaše zemlje.

PRAVILA ZA PROGRAME LOJALNOSTI, ANKETE, AKCIJE I SLIČNE PROMOCIJE

Sve akcije, takmičenja, programi lojalnosti i slične promocije koje budu bile dostupne preko ovog sajta biće podložne određenim pravilima koja su odvojena od ovih Uslova korišćenja. Učešćem u njima Vi ćete biti podložni tim pravilima, koja se mogu razlikovati od odredbi i uslova koji su ovde izneti.

OBAVEŠTENJA KORISNIKA

Ako imate bilo kakva pitanja ili primedbe u vezi sa ovim sajtom, molimo da pošaljete poruku na „Kontakt” stranici.

OGRANIČENJA

Sve usluge ne moraju biti dostupne svim licima ili na svim geografskim lokacijama. Učešće i dobijanje poklona u akciji ili sličnim promocijama ne mora biti omogućeno svim licima. Mi zadržavamo pravo da ograničimo dostupnost ovog sajta ili pružanje bilo kojih usluga bilo kom licu, geografskom području po našem izboru, u bilo koje doba, i prema našem sopstvenom nahođenju.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Sve izmene naše izjave o uslovima korišćenja na Internet stranicama sajta www.ovotaris.com biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o načinu korišćenja našeg sajta

POSLOVNI PODACI

Pun naziv: OVOTARIS D.O.O. PANČEVO

Skraćeni naziv: OVOTARIS D.O.O.

Adresa: Karađorđeva 45, Pančevo, Srbija

Pošta i mesto: 26000

Šifra delatnosti: 4791

Matični broj: 21226491

Poreski br.: 109700896

Proizvođač: za Ovotaris D.O.O., proizvodi Hedera Vita d.o.o. trg Jovana Cvijića bb, Loznica, Srbija

Hvala Vam na ukazanom poverenju.