fbpx

Dr. Pilar krema za pelensku regiju je spas za kožu moje bebe

Autor: dr Pilar Svetlana
Ja sam dr Svetlana Pilar, specijalista pedijatrije. Osim iz oblasti pedijatrije, iza sebe imam i iskustvo rada iz oblasti opšte i urgentne medicine. Moja želja i cilj jesu da ponudim znanje svakome ko želi da nauči nešto više o porodičnom zdravlju i zdravom odrastanju.

Kao roditelj i kao lekar znam da nega pelenske regije zna da bude vrlo izazovna. Crvenila i iritacije su česti. Tražila sam najbolje rešenje kako da ih ne bude. Tako je nastala Dr Pilar krema za pelensku regiju.

Ojedi i osipi na bebinoj koži mogu biti baš uporni i neprijatni. Svaki roditelj ih je bar jednom iskusio, a neki su imali prave borbe sa tim. Svega sam se nagledala i znam kako može da peče i boli. Uvek sam se pitala da li postoji način da do toga i ne dođe! To mi je bila pokretačka iskra za Dr Pilar kremu za pelensku regiju.

Dugo sam tražila pravi izbor sastojaka i u saradnji sa tehnolozima konačno sam došla do jedinstvene recepture po meri svake bebe.

O tome koliko im je ova krema promenila negu deteta na bolje, svedoče iz prve ruke i ove dve mame čija vam iskustva prenosim u celosti.

Hvala im na podeljenom iskustvu i na lepim rečima koje mi daju podršku za ovo što radim. Nadam se da će i drugim roditeljima njihova priča barem malo značiti.

Lela: Nisam znala gde grešim!

 

“Ne postoji ništa što mi je zadalo toliko muke kao nega pelenske regije moje bebe.  Crvenilo, iritacija i osetljiva koža u jednom trenutku postali su nam jako čest problem. Videti tu nežnu kožu kako postaje crvena i nadražena je, za mene, bilo  je srceparajuće iskustvo.

Znam da su uzroci ovih problema često složeni i raznovrsni. Vlaga iz pelena, trenje koje nastaje tokom svakodnevnih aktivnosti bebe, pa čak i prisustvo bakterija i gljivica mogu sve doprineti ovim neprijatnostima. Ali ja nisam znala gde grešim!

Ne samo da su crvenilo i osip činili moju bebu nemirnom i razdražljivom ( a i mene isto) , već je činjenica da se ti problemi često ponavljaju izazvala kod mene zabrinutost i nesigurnost u vezi sa tim da li ja uopšte znam šta radim i kakva sam ja to majka. Pitala sam se često: šta ja to radim pogrešno?

Ono što me najviše pogađalo je ne samo fizička nelagodnost koju moja beba doživljava zbog ovih problema, već i emotivna strana priče. Ne mogu zaboraviti trenutke kada sam videla suzice na licu mog deteta koje su bile tu zbog ojeda na koži.

Naizgled, sve je bilo u redu i sve sam radila kako treba. Pa ipak, ojed je u naletima dolazio i prolazio.

Na jednoj kontroli kod lekara pričala sam sa jednom mamom o tome. Ona mi je rekla kako je i njen mališan imao iste probleme, ali kako su se stvari drastično promenile kada je promenila jednu ključnu stvarkremu za pelensku regiju.

Ta koju ona koristi je bila na biljnoj bazi.

Rešila sam da probam!

Rezultat?

Crvenilo, iritacija, osetljiva koža su konačno iščezli!

 

Pokazala mi je kremu koju je koristila. Bila je to ova od koje se ja danas više ne odvajam – Dr Pilar krema za pelensku  regiju koju od tad redovno naručujem na linku: https://doktorpilar.com/krema-za-pelensku-regiju/

Kada sam počela da koristim Dr. Pilar kremu za pelensku regiju, oduševljenje je brzo postalo neizbežno.

Već nakon samo nekoliko primena, primetila sam neverovatnu promenu na bebinoj koži. Crvenilo je počelo da se povlači, iritacija je nestala, a osetljiva koža postala je smirenija i mekša na dodir.

Moja beba više nije pokazivala znakove nelagodnosti i bola koji su nas mučili. Bila sam preplavljena srećom i olakšanjem jer smo napokon pronašli rešenje koje je delotvorno i blago za njenu kožu i koje mogu da koristim svaki dan.

 

Dr. Pilar krema postala je naša svakodnevna zaštita. Dovoljno je masna da napravi lepu barijeru na bebinoj koži tako da svi oni iritansi iz pelene ne dopru do kože.

Međutim, po meni ova krema ide i korak dalje, jer ne pruža samo zaštitu. Ona je puna negujućih sastojaka na biljnoj bazi kao što je ekstrakt nevena i  prirodnih ulja kao što su jojobino, suncokretovo, shea maslac i slično. A to je samo delić onoga što krema ima.

No, da vam kažem : moju pažnju je podjednak zaokupilo i ono što krema nema a to su parabeni, alergeni mirisi, boje, ftalati i silikoni. Zapravo,  verujem da je upravo ovaj specifičan i bogat sastav kreme doprineo tome da se ojed od pelena kod moje bebe više nikad ne pojavi.“

 

 

A i jedna mama Tanja je podelila svoje iskustvo sa mnom  u jednom mejlu. Kopiram vam ga pa pročitajte.

 

Tanja: Krema koja nam je vratila osmeh

 

„ Ja sam Tanja Lazarević i želim samo da vam podelim svoje iskustvo sa Dr. Pilar kremom za pelensku regiju.

Meni je ova krema više od proizvoda za negu. Spas!

Ono što me prvo impresioniralo bila je brza i efikasna reakcija kreme na kožu moje bebe. Čim sam je nanela, primetila sam da je moja beba manje uznemirina. Umesto neutešnog plakanja nakon kupanja i presvlačenja , sada je počela bez problema da se uspavljuje.

Premda ona ne ume to da kaže rečima, jasno mi je da je to zato jer joj je krema donela olakšanje za iritiranu i crvenu kožu.

Dugo smo mučili muku sa pelenskim ojedom. Scenario je uvek bio isti, kao Dan mrmota: Kreme za ojed zacele i isuše, ali onda mi loš izbor kreme za pelensku regiju napravi opet haos i iritaciju.

Od kada koristim Dr Pilar kremu za pelensku regiju, ona krema za ojed mi više ni jednom nije zatrebala!

Eto, toliko je dobra!

 Moje dete je sada sasvim druga beba – vedra, raspoložena i vesela

 

Sada, svaki put kada se neka mama obrati meni za savet o problemima s pelenskom regijom, prva stvar koju preporučim je Dr. Pilar krema  za pelensku regiju i pošaljem im odmah i link za naručivanje: : https://doktorpilar.com/krema-za-pelensku-regiju/

Ne samo što sam je iskusila na vlastitoj koži ( jer povremeno i ja macnem svoju kožu sa njom, jako mi prija) već sam i svedok toga kako je pomogla mnogim bebama u mojoj okolini.

Hvala Vam doktorka! Ova krema postala je moj siguran oslonac za negu bebine kože.  Mažemo je na sve pregibe, spasila nas je od osipa na pregibima tokom leta. Odlična je!

 

I još ovo da Vam kažem…

Zato jer me krema ovako oduševila, kupila sam i ostale Dr Pilar proizvode. Mislim da ne umem dovoljno da ih nahvalim – to treba probati! Ja ništa bolje nisam stavila na svoju kožu u svom životu! Oduševljena sam!

Sprečite ojed na vreme! Postoji način!

 

Problemi s pelenskom regijom nisu retki. Mnogi roditelji i deca se suočavaju sa ovim izazovima. Nekako smo to prihvatili kao normalnost i kao deo odrastanja, ali uopšte ne mora biti tako!

Dr Pilar krema za pelensku regiju sa svojom pažljivo odabranom formulom na biljnoj bazi, zamišljena je da donosi brzo olakšanje i dugotrajnu zaštitu koži beba. Kao takva, ona vrlo uspešno sprečava nastanak iritacija, crvenila i ojeda.

Pozivam, zato,  sve roditelje , bilo da imaju problem sa ojedom kod beba ili ne, da probaju ovaj proizvod.

Ne dopustite da pelenski osip i iritacija ugroze sreću vašeg mališana, jer postoji rešenje koje je prirodno i efikasno.

Dr Pilar krema za pelensku regiju je jednostavno dostupna i pristupačna. Treba samo da popunite podatke za naručivanje ovde: https://doktorpilar.com/krema-za-pelensku-regiju/

Da li ste probali Dr Pilar kremu za pelensku regiju?

Ako jeste, podelite svoja iskustva sa mnom, ali i sa svojim prijateljima, porodicom i na društvenim mrežama. Vaša priča može biti inspiracija i pomoć drugim roditeljima koji se suočavaju sa sličnim izazovima. Tako idemo ka zajedničkom cilju,  da našim malim anđelima pružimo najbolju negu koju zaslužuju.