fbpx
dr pilar krema protiv strija iskustva

Dr Pilar krema za strije iz vašeg ugla. Šta kažu iskustva?

Autor: dr Pilar Svetlana
Ja sam dr Svetlana Pilar, specijalista pedijatrije. Osim iz oblasti pedijatrije, iza sebe imam i iskustvo rada iz oblasti opšte i urgentne medicine. Moja želja i cilj jesu da ponudim znanje svakome ko želi da nauči nešto više o porodičnom zdravlju i zdravom odrastanju.

Kada sam pravila Dr Pilar kremu za strije, ni slutila nisam koliko ću pozitivnih komentara dobiti i koliko će biti tražena. Zaista sam uložila puno vremena u istraživanje najboljih sastojaka za kremu koja je bezbedna za upotrebu u trudnoći, na biljnoj bazi, a ujedno delotvorna.

Sklapanje Dr Pilar formule nije bilo lako, jer sam perfekcionista: Ili će da bude najbolje što može – ili neće da bude. Posle dosta rada, nastala je originalna Dr Pilar receptura koja je danas vama na raspolaganju. Međutim, nije lako novom proizvodu da nađe svoje mesto kod potrošača, čak iako je izuzetno kvalitetan.

Dr Pilar Svetlana u ordinaciji
Dr Pilar Svetlana u ordinaciji

No, klupko se nekako odmotalo…

Kremu sam prvo poklonila najbližima da je probaju i bili su oduševljeni. Zatim su je oni preporučivali drugima i dalje je samo teklo…Sada već ima dosta zadovoljnih korisnika.

Možda sam imala sreće, ali oni koji su probali Dr Pilar kremu za strije kažu da nije sreća u pitanju – nego kvalitet i efikasnost.

Ne umem i ne želim sebe da hvalim.

Zato bih da vam prenesem utiske drugih o Dr Pilar kremi za kožu sklonu strijama. Izdvojila sam neke. Meni su ova iskustva jako značila, jer su potvrda da sam na pravom putu. Verujem da će značiti i vama, jer vam mogu otkriti rešenje protiv strija koje zaista deluje, a koje je i bezbedno za upotrebu u trudnoći.

Dr Pilar krema protiv strija pobeđuje predviđanja!

 

„Svaka čast za ovu kremu protiv strija. Nema joj ravne! Moram da je pohvalim, iako to retko činim na ovaj način” rekla mi je Aleksandra Malijar Trajanović.

 

“Nisam neko ko često menja kozmetiku. Kada nađem nešto što mi prija – ostajem tome verna.  Međutim, kada sam ostala u drugom stanju, svašta se promenilo – pa i moj odnos prema kozmetici. 

Trudim se da donosim zdrave i savesne izbore za svoje telo koliko je moguće, a tokom trudnoće sam se naročito trudila.

Negde na polovini trudnoće, kada je stomak počeo ubrzano da raste, koža je počela toliko da me svrbi da sam htela da iskočim iz nje. Požalila sam se doktorki koja mi je vodila trudnoću. Ona mi je rekla da je to posledica rastezanja kože i da gotovo sigurno mogu da očekujem strije na stomaku koje ostanu uspomena na trudnoću mnogim mamama. Trebalo je valjda da zvuči utešno, ali meni baš i nije.

Pa jel’ mogu to da sprečim nekako?, pitala sam je.

Rekla mi je da mogu da probam da nađem neku dobru kremu protiv strija.

I jesam!

Došla sam kući i bacila se na posao. Načitala sam se foruma, iskustava, reklama…U celoj toj gunguli došla sam i do Dr Pilar kreme za kožu sklonu strijama. Privukao me taj nepretenciozan naziv koji ne obećava magiju – „krema za kožu sklonu strijama“ i ta skromnost me na neki način kupila.

Zatim sam pročitala više o kremi i njenim sastojcima i videla da se uklapa u moj način razmišljanja o kozmetici: na biljnoj bazi, bez štetnih i sa pregršt sjajnih sastojaka koji neguju kožu. Odmah sam je naručila na linku: doktorpilar.com/krema-za-strije/

Dr Pilar krema protiv strija me je oduševila na prvo mazanje. Lako se nanosi, blagog je mirisa i koža je brzo upije. Ublažila mi je nesnosni svrab kože koji me je opsedao.

Dr Pilar krema za strije

Nisam očekivala čuda. Bila sam srećna samo što me koža ne svrbi i ne zateže. Bila sam uporna, koristila sam je redovno jer mi se baš dopala.

No, najbolje je došlo na kraju.

Predviđanje da ću dobiti strije, nije se obistinilo.  Moja koža se uz kremu postepeno adaptirala na novonastale promene, postala je mekana, elastična i gle čuda – strije se nisu pojavile!

dr pilar krema protiv strija iskustvo

 

Koristila sam je i posle trudnoće jer mi jako prijala i svim prijateljicama je i dalje preporučujem. Sve do jedne su oduševljene kao i ja. I doktorki sam rekla da je preporučuje trudnicama, jer je stvarno odlična.“

Tako mi je ispričala Aleksandra, a tu je i druga mama koja mi je ispričala svoju priču…

Uspela sam! Stala sam na put strijama!

 

„Većina mama i ne sluti kakve transformacije tela može doneti drugo stanje. Nije tu samo veliki stomak, par kilograma viška…Videla sam kako su moje prijateljice dobile doživotne tragove na koži koje sad gledaju da sakriju kad god mogu. Govorim o strijama.“, rekla mi je Nevena Jovanović.

 

dr pilar krema za strije iskustvo

 

„Kada sam ostala u drugom stanju, zaklela sam se da ću učiniti sve da to toga ne dođe. A onda – udarac u zid. U trudnoći ne možeš na kozmetičke tretmane, a ni sve kreme nisu baš dobar izbor. No, nisam odustajala. Verovala sam da za mene postoji rešenje.

Dr Pilar krema za kožu sklonu strijama je ono što sam tražila – bezbedna u trudnoći, bez štetnih sastojaka. Poručila sam je na linku: doktorpilar.com/krema-za-strije/

U osnovi kreme su biljni sastojci koji neguju i hidriraju kožu – hijaluronska kiselina, pantenol, vitamin E,  alantoin i sjajna ulja za kožu: kokosovo, maslinovo, ricinusovo, ši buter. Meni je ovo obećavalo.

 

 

Mazala sam je redovno od rane trudnoće. Postala je deo mog rituala za negu. Ne bi bilo tako da mi nije prijala. Volim ovu kremu jer je blagog i prijatnog mirisa (a verujte mi, to nekim trudncama jako znači), a koža je posle nje glatka i mekana da poželiš da se ceo namažeš (priznajem da sam došla u iskušenje).

 

Dr Pilar krema za strije iskustvo trudnice

 

Naravno, posebno poverenje mi je ulivalo to što iza ove originalne recepture stoji ime lekara.

Uspela sam! Ja sam strijama tako stala na put. Nije bilo ni jedne jedine!

Ako mene pitate, ovo je krema koju treba staviti na spisak pod obavezno svim mamama već na početku trudnoće.“

Ovo su samo neka iskustva koja sam izdvojila i koja su mi dala vetar u leđa.

Veštačkih sastojaka oko nas je sve više i uzimamo ih zdravo za gotovo  i ne misleći o njima. Setimo se tek kada se pojavi neki problem.

Želim da ponudim zdraviji izbor svima onima koji žele da ostanu verni prirodi i onome što ona pruža. Zato je stvorena Dr Pilar kozmetika.

Dobre navike se stiču od najranijih dana, pa je tako i sa negom kože. Počinju od mame u trudnoći, a nastavljaju se negom bebine kože na prirodan način. Neka Dr Pilar krema za kožu sklonu strijama bude i vaš novi početak jedne drugačije, zdravije nege. I vi možete sprečiti nastanak strija na efikasan i sasvim bezbedan način.

Više o kremi i kako naručuti možete saznati klikom na sliku ispod.