fbpx

Mame kažu: Dr Pilar šampon & kupka za bebe i decu postala je moj večiti izbor!

Autor: dr Pilar Svetlana
Ja sam dr Svetlana Pilar, specijalista pedijatrije. Osim iz oblasti pedijatrije, iza sebe imam i iskustvo rada iz oblasti opšte i urgentne medicine. Moja želja i cilj jesu da ponudim znanje svakome ko želi da nauči nešto više o porodičnom zdravlju i zdravom odrastanju.

“Čini drugima što želiš sebi” – tako bih otprilike opisala put razvoja Dr Pilar šampon&kupke, a i Dr Pilar kozmetike uopšte. Napravila sam je pre svega zato što sam kao mama koja je pedijatar po struci, želela zdravu negu kože za svoju decu. Znam koliko to nekad može biti izazovno.

dr Pilar Svetlana sa pacijentom
dr Pilar Svetlana sa pacijentom

Kupanje je svakodnevna aktivnost. To znači da su deca od prvog dana u kontaktu sa kupkama. Po mom mišljenju, ono što je toliko često u dodiru sa detetovom kožom, treba da bude pažljivo odabrano i apsolutno bez štetnih sastojaka. To je bio glavni motiv da napravim Dr Pilar šampon & kupku, jednu zaista posebnu biljnu formulu bez sulfata, parabena, ftalata, silikona, boja i alergenih mirisa. 

Ono što sam iznad svega želela je da ona bude dostupna i drugim mamama. Ja sam više nego zadvoljna njenim dejstvom. Naravno, lako je biti subjektivan i zato me jako obraduju iskustva drugih mama koje imaju pozitivne komantare na Dr Pilar šampon&kupku, i koje su u njoj  videle pravi izbor za negu kože svojih mališana.

Izdvojila sam neka:

Ivana: “Strah me je čega sve ima u kozmetici za bebe!”

 

Ivana kaže da je bila užasnuta onim što je otkrila u sastavu kupke za bebe koju je do sada koristila. Zato je rešila da za svoje blizance koristi samo provereno i najbolje.

 

 

“Slobodno uzmite bilo koji proizvod za negu i higijenu dečje kože koji koristite i pogledajte kakve sastojke sadrže! Ja sam to uradila i dobila sam najbolji argument koji me je ubedio da uvrstim Dr Pilar kupku u naše kupatilo!

Kao i svaka majka, želim da Petra i Nikša dobiju najbolje, a kada je kozmetika za decu u pitanju ispada da su svi brendovi najbolji. Baš ovo me je nateralo da se bacim na istraživanje, jer prosto mislim da je to nemoguće. Tako sam naišla na informaciju da bez obzira što na kutiji to ne piše, kozmetika za decu neretko sadrži štetne materije! Nekada ih zamaskiraju drugim nazivom, a nekada ih stave u minimalnoj količini koja se ne smatra štetnom. Neke od ovih materija su potencijalno kancerogene– zar to nije zastrašujuće?

Ovo me je nateralo da se dobro pozabavim ovim pitanjem i da saznam šta sve ne treba da ima kupka za moju decu, a šta treba da ima. Tako sam došla do toga da je Dr Pilar kupka jedina koja zadovoljava sve potrebe moje dece na zdrav način koji im, ni na kraće ni na duže staze, neće štetiti.

 

 

Evo zašto ja to mislim:

Prvo što sam saznala je da dobra kupka za decu ne sme da ima ftalate i slikone, kao ni sulfate, parabene, veštačke boje ili jake mirise koji su često izazivači alergijskih reakcija. Zato sam tražila kupku koja nema ni jedan od štetnih sastojaka. Znači, želim kupku bogatu biljnim sastojcima, ali i da ima neki prijatan, blag miris koji neće smetati ni meni ni deci. I tu je Dr Pilar kupka osvojila sve moje simpatije!

Zapravo, poručila sam je zbog sastojaka koje sadrži i ne sadrži, a definitivno me je osvojila kada sam je dobila, pomirisala i isprobala prvo na svojoj, a zatim i koži moje dece. I verujte, od tada se svi u kući kupamo ovom kupkom!”

Sada je redovno nabavljam na ovom linku: https://doktorpilar.com/kupka-sampon-za-bebe-i-decu/

A Marija je imala drugačiji motiv…

Marija: “Napokon sam našla rešenje za suvu kožu svoje bebe!”

 

“Dr Pilar šampon&kupka je jedina nakon koje koža moje bebe nije suva, a ne ostavlja masnjikavi sloj na koži! Miriše nežno, na neven, a zaista lepo čisti i neguje! Dodatni razlog zašto je Dr Pilar kupka bolja od ostalih jeste što je na biljnoj bazi i bez štetnih sastojaka, kao i da su iskustva drugih mama samo pozitivna.

Mateja ima suvlju kožu od rođenja i vrlo je teško pronaći kupke koje mu odgovaraju. Plašim se da mu ne iziritiraju kožu, da mu se pojavi crvenilo ili da ne razvije ekcem, pa mi je to dodatno opterećenje kada biram kozmetiku za njega. Zato mi je važno da kupka bude proverena, na biljnoj bazi i bez štetnih sastojaka. 

 

Moj sin sada ima mekanu i mirišljavu kožu bez suvih pečata ili crvenila! Ja se više ne brinem i ne proveravam da li se na njegovoj koži pojavljuju nove promene kao ranije. Potpuno sam sigurna da mu je koža zdrava, meka i to me čini srećnom!

Ja sam definitivno našla proizvod kojem ću ostati verna i kad moje dete poraste, jer zašto menjati nešto što je provereno dobro!

 

 

Dr Pilar kupka je moj izbor i najbolje rešenje za suvu kožu moje bebe! Posebno mi je drago što vidim da iza ove kupke stoji stručno lice, žena koja je i majka i lekar i to mi uliva sigurnost i potvrđuje moju oduku! Preporučujem je svima i šaljem ih na sajt sa kojeg ja redovno poručujem kupke za svoju decu: https://doktorpilar.com/kupka-sampon-za-bebe-i-decu/ .”

 

Verujem da su pohvala i preporuka zaista najbolja reklama i zato sam presrećna što imate samo ovako lepe reči za ove proizvode!

Da li i vi kao Ivana imate strah od toga da ne naškodite svojoj deci pogrešnim proizvodima za negu tela i kose?

Ili kao Marija ne možete da pronađete kupku koja će pomoći kod suve kože vaše bebe?

Ako je to slučaj, pogledajte više o Dr Pilar proizvodima koji su napravljeni za decu pod budnim okom pedijatra.